Şehit Varol Tosun Ortaokulu

Vizyon: Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade üretimde varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Farklılıkları zenginlik kabul eden, empati kurabilen, yaratıcı ve pozitif düşünen, bilgi ve birikimini toplum yararına kullanabilen nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.30
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Basketbol,Voleybol,Futbol,Futsal,Akıl zeka oyunları dallarında il dereceleri
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006 projesi-
Proje Çalışmaları: Mektup kardeşliği projesi-Ayın öğrencileri-Kariyer Günleri...
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Yurtdışı programı ile öğretmenlerimiz 2019-2020 eğitim öğretim yılında yurtdışında eğitimlere katılacaktır.

WEB - https://sehitvaroltosunortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Kayabaşı Mahallesi Zemerdin Sokak No1 MERKEZ/NİĞDE

Adres - Aşağı Kayabaşı Mahallesi Zemerdin Sokak No1 MERKEZ/NİĞDE

Ulaşım Şehir içi toplu taşıma araçları