'Learning without Borders' (Sınırsız Öğrenme)

01.11.2021 310

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sibel Şirin'in 5. sınıf öğrencileriyle başlatmış olduğu 'Learning without Borders' (Sınırsız Öğrenme) adlı eTwinning projesinin amacı öğrencilerin İngilizce ogrenmeye olan ilgilerini arttırmak, kalıcı bilgiler edinmelerini sağlamak ve onlara dış dünyanın kapılarını açmaktır.

Proje kapsamında öğrenciler her ay işledikleri unitelerle bağlantılı olarak farklı etkinlikler yapacaktır. Kimi zaman sınıf ve okul sınırlarının dışına çıkacaklar kimi zamansa kullandiklari otantik materyallerle dış dünyayı sınıflarına getireceklerdir. Bu sayede ingilizce öğrenirken tüm sınirlari ortadan kaldıracaklardir. Proje partnerleriyle işbirliği içinde yapılacak ortak calismalarla öğrenciler birlik, bütünlük ve özgüven duygularıni da geliştireceklerdir.

Projenin Türkiye içinde farklı şehirlerden 8 ortağı, bir tane de yabanci ortağı bulunmaktadır.  Proje Ekim ayında başlamis olup Nisan ayında sona erecektir.

01-11-2021